pondělí 2. října 2017

DOVOLENÁ 2017 - HOTEL MESIT HORNÍ BEČVA 10.9. - 17.9. 2017


Již po druhé jsme jeli na dovolenou do Horní Bečvy . Byli jsme ubytováni na hotelu Mesit . Počasí nám celkem přálo , akorát v sobotu pršelo celý den a tak jsme odpočívali na hotelovém pokoji a koukali se celý den na TV .






















Hned v pondělí jsme si udělali pěkný výlet do zoo Lešná . Počasí se střídalo jako na kolotoči - ráno mlha , potom slunce , pak větřisko a nakonec při odjezdu pěkná přeháňka . Ale zoo jsme si užili ! :)







































































V úterý 12. září 2017 jsme si udělali výlet do Kopřivnice . Navštívili jsme Technické muzeum a Automotomuzeum Oldtimer . Pak jsme zavítali do hračkářství , kde jsme Míšovi koupili hasičské auto - to bylo radosti !



























































Ve středu 13. září jsme se vydali na výlet po okolí Pusteven , sochy boha Radegasta a horského hotelu Radegasta a sousoší Cyrila a Metoděje + jejich kaple na hoře Radhošť . Dole v údolí svítilo nádherně slunko a nahoře byla mlha , že by se dala krájet . A jak začal fučet ten ledový vítr , byli jsme všichni rádi , když jsme se ohřáli u horké polévky v místní restauraci hotelu Radegast ...

















 Ve čtvrtek 14. září 2017 jsme si zajeli na výlet do Štramberka . Vyšlápli jsme si na Trůbu a poté se posilnili v místní restauraci hotelu Šipka na náměstí . Oběd byl vynikající a i Míšovi moc chutnalo !
Poté jsme se zajeli kouknout i do Hukvald  na exotická zvířata , motýly , masožravé květiny , kaktusy , bonsaje ...




































































 
V pátek 15. září 2017 jsme se vydali do Rožnova pod Radhoštěm . Navštívili jsme skanzen - Dřevěné městečko a Valašskou dědinu a samo sebou , že jsme nemohli zapomenout i na Jurkovičovu rozhlednu ... Dokonce tu měli i výstavu soch z písku ! V sobotu 16. září jsme už nikde nebyli , neboť celý den lilo jako z konve , tak jsme lenošili na hotelovém pokoji a v neděli 17. září hned po snídani jsme už jeli domů . Za rok zase na Mesitu ! ...
 

























 









Žádné komentáře:

Okomentovat